Lurad – Is that so?

Lurad? LO-basen…är det här någon slags teater? Realitysåpa?

Jag tror faktiskt inte att socialdemokrater i allmänhet och LO-folk i synnerhet är så obegåvade och oinformerade att de sväljer uttalanden som detta. Däremot konstaterar jag att LO-basen Wanja Lundin-Wedin förefaller tro att man kan lura de sina med vad som helst. Många medborgare drar nog samma slutsats som Svenska Dagbladets Jan Almgren att hennes uttalande är bisarrt och provocerande. Rimlig konsekvens: avgå!

En annan person som tycks ha lyfts från de vanliga jordiska realiteterna är SEB:s Annika Falkengren med uttalanden och konstlade förklaringar i samband med att bonus konverterades till höjd lön med samma belopp. Även om denna summa är en struntsak i förhållande till Baltikumproblematiken, skall man inte underskatta de psykologiska effekterna både på kort och lång sikt, när det gäller tilltron till SEB.

Det talas om jämställdhet och kvinnlig potential i näringlivet – en mycket viktig fråga för Sverige och framtiden. LO-basens utspel bidrar inte till att skapa bättre förutsättningar.

Den enda LO-basen lurar är sig själv!

Rösta i EU-valet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: