kulturskolepeng – hotfullt spöke ?

Sitter och läser en protokollsanteckning efter möte i Ungdoms-kultur o fritidsnämnden. Ska man skratta eller sucka? Den socialdemokratiskt leda oppositionen i Värmdö kommun verkar varken läsa eller lyssna, för att ta in relevanta fakta angående Kulturskolan. Man skriver ”…oansvarigt att fatta beslut om kulturcheck innan vi vet hur den kommer att utformas (…) ett experiment med skattebetalarnas pengar…” 

Eller – är det viljan som (S)aknas?

Den som vill veta vad som gäller, läser med fördel här nedan. Något beslut om kulturskole-check (eller -peng), har inte fattats och kommer heller inte att fattas förrän i slutet av 2010. Då först har vi hunnit pröva oss fram till, om det är en klok väg att gå. Då först vet vi, om vi vill införa ett system med kulturskolepeng. Detta vet (S) mycket väl. 

 (S) skriver att utredarnas önskan om nya politiska riktlinjer negligerades. Det är rent nonsens. Man suckar! Varför skrämma medborgarna med spöken mitt på ljusan dag?  Svar: det är snart val! Misskreditera, misstänkliggöra, skrämmas…Hur heter det? Ändamålet helgar medlen…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: