Sno & Glo igen

Vi har konfererat igen, några kommuner i Stockholmsområdet däribland Värmdö i månaden januari.  I ljuset av eftertankens kranka blekhet, eftertanken om den tid och de resurser man satsar på politisk verksamhet i helgtid, vad blev utfallet?

Enkelt svar: jag kom hem till Skärgårdskommunen par preference, hade haft roligt, var glad, upplyftad och laddad med ny energi. Vad var det som var så roligt? Utan konkurrens Ulf Adelsson: att ge en historisk tillbakablick, kolla in nuläget och glädja auditoriet med både det ena och det andra av livets förtretligheter och möjligheter, på sitt högst personliga sätt, det var hans bidrag. Och det var roligt!

Upplyftad blev jag efter lång tids abstinens av den timme som Maria Abrahamsson bjöd på.  Paul Ronges inlägg var inte sämre, om än väsensskilt. För den som i en period beträtt den värmländska myllan, var det i igenkänningens tecken man lyssnade. Mycket mera kan sägas, men jag avslutar med att nästa Sno & Glo, när och var det nu blir, vill i alla fall inte jag missa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: