Många värmdöbor hjälper människor i nöd!

Det hävdas att översvämningskatastrofen i Pakistan av någon anledning inte fallit in i många människors medvetande, som en katastrof av gigantiska mått, var behovet av hjälpinsatser är enormt.

Värmdömoderaterna har valt att stödja Unicefs bössinsamling för katastrofhjälp till Pakistan. Vi är fem moderater som i två dagar gått i Mölnviks köpcentrum med varsin bössa. Vi har givetvis avstått  från varje agerande för något som helst annat än just Unicefs insamling.

Vi vill visa, genom att bära jackor med moderaternas emblem, att vi i valupptaktens lokala inledningsskede utan tvekan, i första hand, aktivt och reservationslöst står upp med vad vi kan, för att hjälpa människor som vi aldrig kommer att möta. Människor som faktiskt däremot kan ha släktingar på Värmdö.

Vi lever i en kommun, som ställt sig positiv till invandring av människor, som förmår ta det dramatiska steget att satsa allt på en ny framtid hos oss. Till ett bättre liv för dem själva och en bättre framtid för oss alla. 

Gensvaret har varit mycket stort! Våra bössor är fyllda! Vi är mycket tacksamma och glada och egentligen inte så förvånade. Vi har fått många uppbyggliga kommentarer. De flesta går ut på, att vi lever i en så otroligt priviligierad del av världen, att det är självklart att dela med oss till andra.

Vi har fått mynt och sedlar av barn och vuxna, av gamla och unga …våra bössor är TUNGA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: