verkligheten versus overkligheten, politiskt inlägg? tja…

Verkligheten är där och dessvärre overkligheten också! Egentligen är nyligen utsända, mediala utfall mot den politik som förts under senare år av den borgerliga majoriteten inte värda att ägna särskild tid åt. Jag vill ändå lufta några tankar.

Vad vill man? För mig finns inget annat svar än svärta ner och hämnas. En grupp anfaller huvudsakligen moderaterna med gamla, utagerade händelser och årtalet 2010 som vapen. Begreppen vision och varmdo är ledord och används i ironiserande syfte.

Vad blir effekten? Kortsiktigt kan man kanske fånga missnöjda människors intresse? På lång sikt visar verkligheten den riktiga bilden. Hämnd och hat har sällan, om aldrig, fött någonting gott.

Man kan inte annat än tycka synd om de människor som går in aktivt i den politiska debatten på detta sätt och beklaga de människor som genom detta  missleds.

Desto mera hoppingivande är den levande verkligheten, som man möter på gator och torg i valtider. Denna valrörelse är lika spännande som alla andra. Resultatet ser vi om en vecka.

RÖSTA PÅ FRAMTIDEN.  RÖSTA PÅ MODERATERNA. 

RÖSTA FÖR JOBB OCH TRYGGHET NU!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: