Pajaseri bara början!

Ja, vad ska man säga? Egentligen ingenting – fast ändå: lätt travestering – Churchill:

Den bästa spontanhandling som J.Å. ångrar att han någonsin gjort. Och inte lär det bli bättre. En person som önskar bli respektfullt behandlad och går ut (under en traditionell ceremoni) på detta intelligensbefriade sätt, förtjänar endast ett: att negligeras totalt.

Den folkdräkt som i och för sig kan bäras som högtidsdräkt, har på detta sätt blivit till en pajasutklädnad.

Men är det rätta medicinen? Att negligera. Är det inte det vi gjort alldeles för länge redan? Nästan sex procent har lagt sina röster på sverigedemokraterna. Hur många fler finns det som sympatiserar? Vad gör de vid nästa val? Det är just den frågan man måste ställa sig. Och börja arbetet med att låta partiets representanter blottlägga vad partiprogrammet innebär.

Upp med dem i talarstolarna så att verkligheten får tala, så att medborgarna får höra deras svar och utläggningar.  

Sverige är i grunden ett främlingstolerant land, ett invandrarpositivt land, ett land som hyllar frihetliga principer och demokratiska rättigheter och skyldigheter.

Det är något helt annat, att den invandrarpolitik som bedrivits under lång tid, i mångt har slagit fel och måste omstruktureras. Det har den nygamla  Alliansregeringen alla möjligheter att göra genom förtroendet att regera en period till.

Den 27 sidor långa regeringsförklaringen är värd många läsningar. Inför och under den kommande mandatperioden. Nu gäller det att hugga i och glädjas över möjligheterna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: