Äcklad av estradör!

Jag kallar det en spekulativ form av barnpornografi med drag av perversitet. Så äcklad att jag nästan satte morgonteet i halsen. Det får väl ändå vara någon måtta på, vad som går att producera under begreppet konst.

Jag har inte ens lust att nämna namnet på den ”estradör…” som ”…beträder tabubelagd arena”. Ett mindre barn som fotograferas med händerna skylande bröst som ännu inte finns, den runda barnmagen bar och ett otal tamponger runt halsen.

”Det blir fantastiskt! Hör ni det alla – fantastiskt!” ropar den kvinna, estradören, som står för arrangemanget. Och det i tider, som liksom alltid, av pedofili, barnprostitution och våldtäkter som medicin eller krigföring. De övriga presenterade bilderna är ointressanta, lika ointressanta som estradörens inre förmodligen svårartade liv, eller bistra erfarenheter.

På min biter inte heller en ev. motivering, att detta är för att avslöja människans inre mörka krafter alternativt kanalisera förbjudna drömmar. För övrigt är varken tamponger eller kondomer att beteckna som ljusskygga objekt, även om det är en lek med ords betydelser och konnotationer. Dessa praktiska vardagsmedel är en stor välsignelse för miljoner, födda som ofödda. Tyvärr är nog inte heller estradörens bildvärld unik, varken vad beträffar modell eller produkt.

Jag avhåller mig från vidare kommentarer, äcklad av spektaklet, som kan tas del av i dagspressen 13.01.2011.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: