bra åtkomlig tandläkare – en välsignelse i Mölnvik!

Lite lätt har det snöat. Min matgäst på trappan har tassat både fram och tillbaka. Jag har varit ute och vädrat lungorna med skovel i hand. Kommit in och läser mail. Ett tänkvärt mail, som bör tas ad notam. Det handlar om regler – som skapas och beslutas för att underlätta arbetet, vilket det nu är och samarbete över vidare gränser, oavsett att det inte alltid är lätt att ändra rutiner, alltmedan ansvar växer och omvärlden utvecklas.

Men nu var det faktiskt inte det jag hade på hjärtat under dagens rubrik. Jag känner mig som en gynnad människa, i mitt nya paradis Tandgården!

Mölnvikstandläkarna har gjort min tillvaro både bättre, friskare och trevligare! Bättre: jag har äntligen kommit till tandläkarstolen utan resor – jag kan promenera dit om jag vill. Friskare: rysliga bakteriehärdar i form av karies är borta. Trevligare: det är ett rent nöje att traska uppför trapporna och bli så väl emottagen och så hänsynsfullt behandlad, som man blir av Gunnel Johansson och hennes sköterska.

 Av en fullkomlig ruin, en grotta in mot gapets inre sfärer, har hon gjort en fullkomligt perfekt skapelse i det gamla skalet. Jag äter, tuggar, njuter av iskallt och hett utan minsta besvär!!!

Snacka om lycka. Dessutom går jag till ett privat initiativ i näringslivet, jobb på Värmdö. Nu säger jag som avslutning, som Kar de Mumma en gång i min gröna ungdom avslutade alla inlägg: ”…för övrigt anser jag att korsningen Vallhallavägen…trafikljus…”

För övrigt anser jag att kommunalskatten bör sänkas under innevarande mandatperiod!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: