nytt på Värmdö – Företagarcentrum

Ibland blir man både glad och känner förtröstan inför tanken på framtiden för den här underbara skärgårdskommunen, som vi bor och lever i.

Det var invigning idag av Företagarcentrum i Tornhuset i Gustavsberg. Ett centrum för samarbete mellan näringsliv och kommun, mellan arbete och politik. Det bästa läge man kan tänka sig i Gustavsbergs hamn. Mycket smakfullt och lagom trendigt inrett. Inte ens fulla två år efter att tankarna formulerats och sonderingar gjorts, är Företagarcentrum ett faktum.

Många talade. Alla hade haft drömmar, som vi nu kunde se realiserats. Dag Landvik hade efter sina drömmar också misströstat på vägen, men nu drömmer han igen… Som vi nog alla förstod, om den verklighet som står och stampar och ropar om överlevnad  för en levande skärgårdskommun.  

Det viktigaste begreppet av alla är samarbete, ett öppet, generöst och långsiktigt samarbete. Det var med den känslan man lämnade invigningen. Och att det är nu det egentliga arbetet börjar för att säkra jobb, bostäder och en levande miljö.

Samarbete. Det verkar lovande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: