skatebana invigd i Gustavsberg – härligt!

Vilken härlig kväll! Råkallt och glashalt var det och det spelade absolut ingen roll. Efter många långa års väntan är banan där. De som verkligen kan något om detta Johan, Ants, de två killarna som kom med förslaget och många andra, var väldigt positiva och tyckte att anläggningen var över förväntan fin.

Johan var verkligen en god inspiratör och Ants mail gladde mig för länge sedan, då när banan bara fanns någon annanstans än på berget bakom teatern-musikskolan-ishallen…på planeringsstadiet, som man säger. Nu är det bara lite räcken, mosaik och planteringar, någon liten vilosits under tak kanske som planeras. Resten är där. Underbart!

Jag ler ännu vid tanken på alla härliga skatare i unga åldrar, som prövade sin lycka i informella tävlingar och som gick till lite hur som helst. Och det till allas förtjusning och applåder.

De som varför små för att klara en skatebräda åkte mag- och stjärtkana på den tunna isen som frusit sig fast på den glatta cementen. Roligt hade de. Ivriga och envisa slog sig nog många entusiaster blåa både här och där…korv åts, priser utdelades, klistermärken flög i luften.

Rätt som det var, var det hela slut. Men det slutet är ju bara en början på allt härligt åkande som kommer, vinter, vår, sommar och höst ända tills man är, som äldste medlem med bräda, 84 år. Eller hedersmedlem. Vilken Ära!

Annonser

Ett svar to “skatebana invigd i Gustavsberg – härligt!”

  1. Camillas Värmdöblogg: skatebana invigd i Gustavsberg – härligt! : Sthlm Sub Surfers Says:

    […] Läs mer här […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: