Goda intentioner – jo, man tackar!

Det är så att man häpnar. ”Värmdö:Exposed”.  Enligt kommunalrådet Bryntesson ett uttryck för ungdomars vilja att informera med de bästa avsikter.

Man kan konstatera att goda avsikter har många skepnader. Den vålnad i o(S)maklig svepning, som Bryntesson talade sig varm för, på gårdagens kommunfullmäktige i Värmdö, lästes av många, före man recenserade bort det mest illasittande och maskätna. Det båtade föga att Bryntesson påstod sig inte sett något annat än en inspelning av ett fullmäktigemöte. Kopior finns på alla de mer än 7 uttalanden, som lämnar heder och anständighet i övrigt att önska, för att inte nämna förtal av en kommuninnevånare.

Det är representanter för socialdemokraternas ungdomslista, som från sin position som fullmäktigeledamöter presenterar sig själva på detta sätt. Charlie och Aurora. Om jag var kommunalråd för socialdemokraterna skulle jag skämmas ögonen ur mig.

Om detta är att sträva efter god samarbetsanda och med de bästa avsikter, betackar jag mig för bådadera från socialdemokraternas sida.

 

 

 

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: