igångspark för lekpark

Ser trevlig rubrik i Mitti idag: ”Handslag för en lekpark”. I artikeln redgörs sakligt för processen från beslut 2009 till färdigställande 2014. Tilläggas kan att en lekpark i Gustavsbergs centrum fanns med i diskussionen, redan innan motionen  presenterades, bl a därav lätt att behandla positivt.

Att ”hundratals” namninskrifter för en lekpark samlats in är betryggande. Vi har lika många underskrifter på att Alliansens beslut att satsa skattepengar på en lekpark är rätt.  –  Om än socialdemokraternas avsikt med namninsamling och hoppborg var att visa på en förment oförmåga hos styrande Allians-Koalition…

Socialdemokraterna påstår sig i en annan artikel ha kämpat i sex år för den 2009 beslutade lekparken. Skillnaden mellan dem och M, är att moderaterna eftersträvar inte bara ordning och reda i ekonomin, utan också realism i genomförandet av tagna beslut.

Att bygga en lekpark, innan man har grepp om utbyggnaden av Gustavsberg till en levande samtida miljö, från det numera utdöda brukssamhällets dagar, är en grannlaga uppgift och tar sin tid. Vill säga, om man tar långsiktigt ekonomiskt ansvar för kommunens utveckling genom det mandat man fått av medborgarna och inte leker hoppborg med pengarna.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: